به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
TTAC بهترین و مناسب ترین راه برای رصد و شناسایی کالای اصل از تقلبی
دکتر هادی عباسیان در اولین جلسه از کمیته فرعی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در سال جاری گفت.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو: دکتر هادی عباسیان سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی در اولین جلسه کمیته فرعی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در سال جاری که با حضور تعدادی از دستگاه های ذیصلاح در سالن شورای معاونت غذا و دارو برگزار شد گفت: آثار مخرب ناشی از قاچاق کالا برای هر کشور از جمله اختلال در نظام اقتصادی، کاهش اشتغال و رشد بیکاری بر همگان مشهود است لذا ارگان های ذیصلاح و تاثیرگذار باید با تمام قوت در این خصوص قدم برداشته تا بتوانند در به حرکت در آوردن چرخ های اقتصاد یاری رسان باشند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: همکاری و تعامل سازنده بین ارگان های ذیصلاح و نظارتی فلسفه اصلی تشکیل چنین جلساتی بوده و خواهد بود. در طول سال های گذشته یکی از افتخارات سازمان غذا و دارو در راستای مقابله با قاچاق کالاهای سلامت محور راه اندازی سامانه TTACبوده که هدف اصلی این سامانه ردیابی و رهگیری کالاهای سلامت محور در طول زنجیره تامین است.
عباسیان تاکید کرد: بحث لزوم مبارزه با باندهای سازمان یافته قاچاق نیازمند همکاری و هماهنگی فی مابین معاونت غذا و دارو و ارگان های امنیتی و افزایش گشت های مشترک را می طلبد چرا که عدم برخورد می تواند عواقب جبران ناپذیری همچون ناامنی روانی را در جامعه گسترش دهد.
در ادامه این جلسه مهندس پورعطا رئیس شعبه 5ویژه بهداشت اداره کل تعزیرات حکومتی استان گفت:در بازرسی های صورت گرفته و کشفیات انجام شده نحوه نگارش صورت جلسه، نظریه شفاف کارشناسی و چگونگی تحویل کالا امری مهم است و موضوع مهم تر دیگر بحث پیگیری نتیجه است که می تواند از پدیده رسوب کالا که دغدغه اصلی است جلوگیری کند.
در ادامه این جلسه هر یک از ارگان ها به ارائه پیشنهادات و مشکلات موجود در امر مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور پرداختند .